Bezorging, retour en overige vragen

Betaling

Alle prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn €4,95 per bestelling en worden in een overzicht getoond, voordat je doorgaat naar de betaling. Het is alleen mogelijk om via iDEAL te betalen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Verzending

Je bestelling wordt, indien op voorraad, binnen twee werkdagen verzonden. We leveren alleen binnen Nederland. 

Retour

Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Mocht je niet tevreden zijn over de geleverde producten, bijvoorbeeld door een beschadiging, stuur dan binnen 14 dagen nadat het product is geleverd een mail naar: webwinkel@groenlinks.nl met daarin een korte beschrijving waarom je de producten terug wilt sturen. Ons Webwinkelteam helpt je vervolgens verder met het terugsturen van de artikelen en zal een eventuele terugbetaling verder afhandelen.

Als je besluit alle artikelen te retourneren, dan betalen wij het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten terug. Besluit je een deel van de bestelling wel te houden, dan betalen wij alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug. Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer dat je aan ons Webwinkelteam doorgeeft via webwinkel@groenlinks.nl.
De retourkosten zijn op eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten ongebruikt en/of ongedragen zijn. 

Bestelling wijzigen of annuleren

Het is helaas niet mogelijk om een betaalde bestelling te wijzigen/annuleren. Mocht er iets mis zijn gegaan met de bestelling, dan kun je een mailtje sturen naar: webwinkel@groenlinks.nl.

Het artikel dat ik zoek staat niet (meer) in de webwinkel. Is het mogelijk om dit product toch te bestellen?

We leveren in principe alleen de artikelen die in de webwinkel staan. Het aanbod van de webwinkel kan variëren afhankelijk van de campagne die op dat moment gevoerd wordt. Mocht je toch een artikel zoeken dat niet (meer) in de webwinkel te vinden is, dan kun je een mail sturen naar: webwinkel@groenlinks.nl.

Al onze producten zijn duurzaam gemaakt

Producten worden binnen twee werkdagen verzonden

Met elke aankoop steun je onze beweging!